Hem | Övriga Nyheter | HåboPortalen | HåboPortalen söker sommarpublicist

HåboPortalen söker sommarpublicist

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

HåboPortalen, kommunens politiskt oberoende webbtidning sedan 11 år, ägs och drivs av en person, för det mesta på ideell basis. Portalen har inga anställda skribenter, här är det dina och andras insändare som står för innehållet. Gräsrotsjournalistik när den är som bäst!

Illustration/ Foto: Attila Gal Illustration/ Foto: Attila Gal


Under sommaren behöver enmannastaben (jag) en välbehövlig distans från att dagligen bevaka och uppdatetra sidan, därför söker jag nu någon som brinner för Håbo och villl skriva/fota/filma om det som händer i kommunen och publicera (på ett politiskt obeoende sätt) detta på HåboPortalen.se. Berätta/rapportera om föreningslivet, företagsnyheter, politiken, kommunala händelser, ungdomar, arrangemang, Skokloster etc.... Målet är helst att minst en artikel om dagen ska publiceras med text och bilder, och eventuellt film (via Portalens egen Youtube-kanal). Vi har även läsare/kanaler som kontinuerligt bidrar med text och bilder.

Någon direktersättning är inte möjlig, men upplägg där du säljer annons under tiden och behåller intäkterna därifrån kan diskuteras. I övrigt är detta ett utmärkt tillfälle för dig att få erfarenhet av att hitta och skriva nyheter, etablera kontakter i Håbo, fotografera, redigera och publicera, således skaffa dig erfarenhet inom webbrelaterad publicering.

Av förklarliga skäl är det önskvärt att du är van att fotografera, redigera bilder, (ev. film/ljud), älskar att skriva texter (du behöver inte kunna perfekt svenska, det kan inte jag heller). Inga fasta tider och platser, men du behöver tillgång till dator och internet.

Låter skojsigt? Kontakta mig på tfn 0727-346 046 eller maila mig på attila@haboportalen.se för vidare diskussion.

Trevlig sommar
Attila Gal
HåboPortalen

Läs mer om HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

5.00

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2744